Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf €45,00 | Voor 12:00 besteld? Zelfde dag verzonden!
Gratis verzending vanaf €45,00 | Voor 12:00 besteld? Zelfde dag verzonden!

Betaalmethoden

Betaalmethoden

Herhaalgemak of eenmalige bestelling

Voor herhaalgemak en eenmalige bestellingen zijn verschillende betaalmethoden mogelijk. Hieronder vind je een overzicht op welke manier je kan betalen.

Betaalmethode voor herhaalgemak

Wil je gebruik maken van herhaalgemak? Deze kan je starten door bij het product op "Kies voor herhaalgemak" te klikken. De eerste betaling is automatisch de goedkeuring voor automatisch incasso. De betalingen lopen via een payment serviceprovider genaamd Firmhouse. Voor de betaling kan je kiezen uit 2 mogelijkheden; iDeal en creditcard.

Beschikbare betaalmethoden voor herhaalgemak

De eerste transactie vind plaats via iDeal of creditcard. Daarna wordt het bedrag automatisch afgeschreven.

iDeal

Met iDeal betaal je makkelijk en snel via het vertrouwde internetbankieren. iDeal is uitgegroeid tot het populairste betaalmiddel op internet omdat het makkelijk en geheel veilig is. Het geld wordt direct overgemaakt waardoor je bestelling gelijk naar je verstuurd kan worden. De banken die samenwerken met iDeal: ABN Amro, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, Regiobank, SNS, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank en Van Lanschot.

Creditcard

Bij het gebruik van een creditcard transactie heb je automatisch kopersbescherming via de creditcardmaatschappij. Creditcards worden wereldwijd gebruikt. Geaccepteerde creditcards: Visa, Mastercard, American express en Maestro. 

Betaling voor koffiebonen een losse aankoop

Eerst de koffiebonen een keer proeven zonder herhaalgemak? Dat is ook mogelijk. Dan kan je bij het product dat je graag wilt op bestellen klikken. De betalingen lopen via een payment serviceprovider genaamd Firmhouse. Voor de betaling kan je kiezen uit verschillende mogelijkheden; iDeal, creditcard, bankoverschrijving en PayPal. Onze Belgische klanten kunnen ook gebruik maken van Bancontact, Belfius en KBC.

Beschikbare betaalmethoden voor eenmalige bestellingen

Naast iDeal en Creditcard heb je bij een eenmalige bestelling ook keuze uit:

Bankoverschrijving

De bankoverschrijving, in het buitenland bekend als ‘wire transfer’, maakt het mogelijk om wereldwijd snel betalingen te ontvangen op een manier waar iedereen toegang tot heeft. Voor veel mensen die geen beschikking hebben over een digitale betalingsmogelijkheid is betalen via een bankoverschrijving dé manier om toch online aankopen te doen. In Nederland is betalen via acceptgiro de meeste populaire vorm van bankoverschrijving.

PayPal

Paypal is een geheel veilige en snelle betaalmethode. U kunt hiervan gebruik maken indien u zich heeft geregistreerd bij Paypal. Dit hoeft u slechts éénmaal te doen. U gaat naar www.paypal.nl en vult daar uw gegevens in. Paypal is als het ware een tussenpersoon, die voor u uw betalingen doet zodat uw gegevens nooit bij de verkoper terecht komen. Daarnaast biedt Paypal uitgebreide kopersbescherming.

Bancontact, Belfius en KBC

Klanten uit België hebben de mogelijkheid om de bestelling te betalen via Bancontact, Belfius en KBC.