Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf €45,00 | Voor 12:00 besteld? Zelfde dag verzonden!
Gratis verzending vanaf €45,00 | Voor 12:00 besteld? Zelfde dag verzonden!

Koffiebonen proefpakket | Geniet van verschillende koffiebonen

Koffie proefpakket bonen

De verschillende soorten proefpakketen met koffiebonen zijn bijna allemaal 100% Arabica en bestaan uit een degelijke kwaliteit eerlijke koffie. Je kan kiezen tussen soort gelijke smaaksensaties of juist compleet andere smaaktonen. Het aanbod aan proefpakketen is erg veelzijdig. Het voordeel aan een proefpakket is dat je voor een groot deel zelf je koffie kan samenstellen en daarmee nieuwe smaken ontdekt waar je vooraf misschien niet direct voor zou kiezen. De proefpakketten verschillen ook in de hoeveelheid per samenstelling. Je kan namelijk kiezen voor een proefpakket met 2 koffiezakken maar ook bijvoorbeeld voor proefpakket met 5 koffiezakken, het is maar waar jouw voorkeur bij ligt. In sommige gevallen is het ook voordeliger om een proefpakket te kiezen aangezien er ook regelmatig korting op word gegeven.

Koffie proefpakket cups

De verschillende soorten proefpakketten met koffiecups bestaan uit de merken Barzini, Vascobelo, Segafredo en Blanche deal. Het voordeel van deze proefpakketten is dat je kan kiezen tussen veel verschillende koffiemerken met elk hun eigen smaaksensatie. Als u geen keuze kunt maken tussen verschillende koffiemerken is dit de perfecte oplossing voor uw probleem. Door koffiecups als proefpakket aan te bieden heb je ook de mogelijkheid om nieuwe smakentonen te leren kennen. De proefpakketten van koffiecups worden vooral per 4 aangeboden maar er is ook keuze uit een proefpakket van 3 of 5 koffiecups. Als u deze proefpakketen wilt bekijk klik hier.

Smaaktonen van de proefpakketten

De proefpakketten die wij hebben samengesteld zijn speciaal gericht op de koffieliefhebbers. De smaaktonen verschillen natuurlijk heel erg per proefpakket koffiebonen. Van een fruitige en subtiele smaak naar een wat stevig en krachtige smaak. De smaaktonen kan je goed combineren door middel van deze proefpakketten met de beste koffies. Zo kom je er ook achter waar de voorkeur van smaak ligt en welke koffie het beste bij je past. De sterktes verschillen ook van normaal naar heel krachtig en ook in dit geval kan je kiezen wat er het beste bij je past.