Gratis verzending vanaf €30,- Abonnees vanaf €25,- | Altijd verse koffiebonen | Goed voor de boer | Voor 17:00 besteld? Zelfde dag verzonden

Hoe makkelijk zou het zijn als je elke maand verse bonen ontvangt?
Precies de hoeveelheid die jij nodig hebt? Een koffie abonnement dat maandelijks aanpasbaar is, zodat je ook een keer kunt wisselen van koffiebonen. Dat was precies onze gedachten waarna Versemaling.nl geboren werd.

Versemaling.nl is bedacht door 3 vrienden die van koffie en het productieproces van koffie houden. Ons assortiment bestaat uit alleen kwalitatief hoogwaardige koffiebonen speciaal geselecteerd voor onze klant. De koffiemerken in ons assortiment hebben allemaal een uniek verhaal. Deze verhalen zijn te lezen op de koffiemerken pagina.
Robert van der Sluis
Staat garant voor de lekkerste koffie.
robert@versemaling.nl
Mats Bijl
Koopt alleen verse bonen in.
mats@versemaling.nl
Nick van den Berg
Is gebrand op een goede webshop.
nick@versemaling.nl
Versemaling.nl staat garant voor verse koffie, elke maand weer.
Precies genoeg en nooit te veel. Altijd verse, lekkere koffie.

Staat jouw favoriete koffie niet in ons assortiment?

Neem dan contact met ons op!
Wij gaan ons best doen om een gepaste oplossing te vinden. Het leveren van een goede service en product staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij altijd kritisch op de door ons geleverde dienst en product. Zijn er verbeterpunten of andere opmerkingen? Laat het ons vooral weten. We doen er alles aan om het niveau van onze service en producten zo hoog mogelijk te houden.

Over ons