Doorgaan naar inhoud
Eerlijke koffiebonen & vers van de brander - Gratis verzending vanaf €30,00 - Voor 17:00 besteld? Zelfde dag verzonden.
Eerlijke koffiebonen & vers van de brander - Gratis verzending vanaf €30,00 - Voor 17:00 besteld? Zelfde dag verzonden.

Verzenden & retourneren

Verzenden

Dat doen we met PostNL. Bestellingen voor 17:00 geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. Soms kan het voorkomen dat de koffie niet op voorraad is omdat deze nog gebrand moet worden. In dat geval vermelden wij de levertijd bij het product. 

Verzendkosten

Nederland: Vanaf een orderbedrag van €30,- wordt jouw bestelling gratis verzonden. De verzendkosten onder een orderbedrag van €30,- bedragen €4,50. De verzendkosten voor herhaalgemak bedragen €2,99 tot een orderbedrag van €25,00 en vanaf €25,00 wordt jouw pakket gratis verzonden. 

België: Vanaf een orderbedrag van €40,- wordt jouw bestelling gratis verzonden. De verzendkosten onder een orderbedrag van €40,- bedragen €7,-.

Retourneren

Niet tevreden?

Koffie is een natuurproduct dat met veel zorg gebrand wordt. Het blijft helaas mogelijk dat er smaakverschillen kunnen optreden. Mocht je ontevreden zijn over de smaak, neem dan even contact met ons op. We zoeken samen naar een gepaste oplossing.

Voorwaarden voor retourneren

Je kunt de koffie retour sturen binnen 14 dagen. Dit gaat in op de dag van ontvangst. De koffie wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat, compleet en in de originele verpakking wordt teruggestuurd. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.