Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf €50,00 | Voor 16:00 besteld? Volgende dag in huis! | Cadeau bij een bestelling vanaf €65 | Plant een boom bij je bestelling!
Gratis verzending vanaf €50,00 | Voor 16:00 besteld? Volgende dag in huis! | Cadeau bij een bestelling vanaf €65 | Plant een boom bij je bestelling!

Verzenden & retourneren

Verzenden

Dat doen we met PostNL. Bestellingen voor 16:00 geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. Soms kan het voorkomen dat de koffie niet op voorraad is omdat deze nog gebrand moet worden. In dat geval vermelden wij de levertijd bij het product. 

Op kerstavond en op oudjaarsdag verzenden wij tot 16:00.

Verzendkosten

Nederland: Vanaf een orderbedrag van €50,- wordt jouw bestelling gratis verzonden. De verzendkosten onder een orderbedrag van €50,- bedragen €4,50. De verzendkosten voor herhaalgemak bedragen €2,99 tot een orderbedrag van €25,00 en vanaf €25,00 wordt jouw pakket gratis verzonden. 

België: Vanaf een orderbedrag van €50,- wordt jouw bestelling gratis verzonden. De verzendkosten onder een orderbedrag van €50,- bedragen €6.

Door externe factoren kan de levertijd langer zijn de gehoopt, helaas hebben wij hier geen invloed op. Zo lang het pakket onderweg is met de vervoerder kunnen wij niks wijzigen of anderzijds beïnvloeden. Mocht uw pakket onverhoopt vertraging op lopen dan vragen we om uw geduld. Als het langer duurt dan 1 week na de normale levertijd zullen wij met u bespreken of het opnieuw verzenden van uw bestelling tot de opties behoort. Uiteindelijk ontvangt u dan 2 identieke pakketten, voor dit tweede pakket willen wij u vragen om dit aan ons te retourneren.

Retourneren

Niet tevreden?

Koffie is een natuurproduct dat met veel zorg gebrand wordt. Het blijft helaas mogelijk dat er smaakverschillen kunnen optreden. Mocht je ontevreden zijn over de smaak, neem dan even contact met ons op. We zoeken samen naar een gepaste oplossing.

Voorwaarden voor retourneren

Je kunt de koffie retour sturen binnen 14 dagen. Dit gaat in op de dag van ontvangst. De koffie wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat, compleet en in de originele verpakking wordt teruggestuurd. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Meld je retournering aan via de volgende link -> https://versemaling.shipping-portal.com/rp/

Retouradres

Terminalweg 19A
3821AJ
Amersfoort